Goodyear-renkaat asennetaan alkuperäisvarusteena BMW:n upouuteen, otsikoihin nousseeseen ylelliseen iX-sähköurheiluautoon. Goodyear EfficientGrip Performance 2 on yksi Goodyearin rengasmalli, jonka BMW on valinnut uuteen autoonsa.

Goodyear EfficientGrip Performance 2:lla kuljettajat saavat lyhyet jarrutusmatkat kuivilla ja märillä teillä sekä erinomaisen käsittelyn ja pidon erilaisissa olosuhteissa. Aivan kuten BMW iX, myös EfficientGrip Performance 2 on suunniteltu maksimoimaan toimintamatkan. Lisäksi sen kulutuskestävyys on 20 prosenttia parempi kuin seuraavaksi parhaalla testatulla kilpailijalla[1] ja 50 prosenttia parempi kuin edeltävällä malliversiolla[2].

EfficientGrip Performance 2 on saatavilla 20 ja 21 tuuman vannekoolla iX-malliin. Myös eurooppalainen kitkarengas UltraGrip Performance+ on saatavilla samoina kokoina (20 ja 21 tuumaa) Goodyearin talvirengasvalikoimasta. Goodyear UltraGrip Performance+ -renkaassa on kolmihuippuinen vuori ja lumihiutale (3PMSF) -merkki, joka viittaa sen suorituskykyyn lumella.

Hans Vrijsen, Managing Director Consumer OE, Goodyear EMEA: ”Olemme iloisia siitä, että BMW iX:stä on tullut viimeisin täyssähköauto, jossa on Goodyearin renkaat alkuperäisvarusteena. EfficientGrip Performance 2 on suunniteltu sähköautoja ajatellen. Se on erittäin kustannustehokas ja sen vierintävastus on alhainen, mutta sen suorituskyky on silti erinomainen.”

Rengasvalikoima

BMW iX
235/60R20 108H – Goodyear EfficientGrip Performance 2 (etu- ja takarenkaat)
255/50R21 109Y – Goodyear EfficientGrip Performance 2 (e + t)
235/60R20 108H – Goodyear UltraGrip Performance+ (e + t)
255/50R21 109H – Goodyear UltraGrip Performance+ (e + t)

[1] 20 % / 11 000 km seuraavaksi parasta testattua kilpailijaa parempi kilometritulos. Kulutuskestävyys (eli laillisen pinnan kulumisrajan saavuttamiseen asti) verrattuna kilpailijoiden neljään uusimpaan HP-segmentin kesärenkaaseen (Michelin Primacy 4, Continental PremiumContact 6, Bridgestone Turanza T005, Pirelli Cinturato P7 Blue). TÜV SÜD Product Service GmbH:n marraskuussa 2019 Goodyearin tilauksesta tekemä testi. Testattu rengaskoko: 205/55R16 91V; testiauto: VW Golf Mk7; testipaikka: yleiset tiet Saksan keskiosissa. Raportin numero: 713171748. Koko raportti on saatavilla osoitteessa https://www.goodyear.eu/en_gb/consumer/tire-test-reports/tire-test-reports-summer.html.

[2] Sisäisiä arvioita. Verrattuna edeltäjään EfficientGrip Performance. Rengaskoko: 205/55R16 91V; auto: VW Golf 7; paikka: yleiset tiet Luxemburgissa ja Ranskassa


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Rinki ekopiste – Kierrätä helposti

Rinki ekopiste on kätevä tapa kierrättää lasi-, metalli- ja kartonkipakkauksia. Ekopisteitä löytyy ympäri Suomen ja ne ovat avoinna ympäri vuorokauden. Voit kätevästi viedä kierrätettävät pakkausmateriaalit lähimpään Rinki ekopisteeseen ja tehdä näin ympäristöteon helposti ja nopeasti.

Tampuuri – Kiinteistöhallinta helposti

Tampuuri on moderni kiinteistöhallinnan ohjelmisto, joka tekee kiinteistöjen hallinnasta helppoa ja vaivatonta. Ohjelmistolla voi hallita asuntoja, vuokralaisia, laskutusta, huoltoja ja paljon muuta. Tampuurin käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja ohjelmisto skaalautuu niin pienille kuin suurillekin kiinteistöyhtiöille. Tampuuri mahdollistaa kiinteistöjen hallinnan tehokkaasti ja ajantasaisesti, jolloin kiinteistön omistajien ja vuokralaisten arki sujuu vaivattomasti.

Suomen luonto – Kauneutta ja monimuotoisuutta

Suomen luonto on tunnettu kauneudestaan ja monimuotoisuudestaan. Maamme tarjoaa upeita maisemia aina rannikon kallioilta Lapin tuntureille asti. Suomen lukuisat järvet, joet ja metsät houkuttelevat luonnonystäviä ympäri maailmaa. Suomen luonto on myös koti monille uhanalaisille eläin- ja kasvilajeille, kuten saimaannorpan ja sudenkorennon. Suomen luonto on tärkeä osa suomalaista identiteettiä ja se tarjoaa meille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia kauneudesta ympärillämme. Onkin tärkeää suojella ja vaalia Suomen luontoa tuleville sukupolville.

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *