Maailmanlaajuisesti johtava kestävien, edistyksellisten liikkuvuus- ja muiden ratkaisujen toimittaja Bridgestone ilmoitti, että kaikki sen eurooppalaiset rengastehtaat, Euroopan T&K-keskus ja testirata Roomassa Italiassa, pinnoitetehdas Lanklaarissa Belgiassa, tekstiilitehdas Usansolossa Espanjassa ja EMIA:n pääkonttori Brysselissä Belgiassa kattavat nyt sähkönkäyttönsä sataprosenttisesti uusiutuvalla energialla.

Saavutus on merkittävä edistysaskel yhtiön pyrkimyksissä vähentää toiminnoistaan aiheutuvia ympäristövaikutuksia: Bridgestone on sitoutunut Pariisin ilmastosopimukseen ja hiilineutraaliuden saavuttamiseen vuoteen 2050 mennessä. Bridgestone ilmoitti maaliskuussa 2020, että 90 prosenttia sen Euroopan tehtailla käytetystä sähköstä on peräisin uusiutuvista lähteistä, ja yhtiö on jatkanut panostustaan tuotteidensa koko elinkaaren aikaisten CO2-päästöjen vähentämiseen koko arvoketjun osalta.

Ilmoitusta kommentoi Bridgestone EMIA:n CTO & COO, Emilio Tiberio: ”CO2-päästöjen vähentäminen on pitkän aikavälin yritysvastuuvisiomme tärkeä kivijalka. Siksi en voi tarpeeksi korostaa tämän merkkipaalun merkittävyyttä. On inspiroivaa nähdä, miten pitkälle olemme päässeet Bridgestonen pitkään historiaan nähden melko lyhyessä ajassa. Sata prosenttia on ollut jo pitkään tavoitteemme, mutta päästöjen vähentämisessä ja muilla osa-alueilla on vielä paljon tehtävää. Tämä saavutus innostaa meitä jatkamaan ponnistelujamme kohti uusia tavoitteita.”

Lähde: News Cision

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *