• Continental on julkistanut Agro ContiSeal -teknologian, joka tiivistää puhjenneen renkaan ja mahdollistaa ajoneuvon käytön jatkamisen.
  • Uusi teknologia on palkittu Saksan maatalousseura DLG:n arvostetulla Agritechnica-innovaatiopalkinnolla 2022.
  • Continentalin maatalousrenkaat on nyt saatavana myös John Deeren globaaleille suurtraktorimarkkinoille.

Agro ContiSeal -teknologian avulla voi ehkäistä maatalousrenkaiden puhkeamisesta aiheutuvia seisokkeja. Patentoitu renkaan sisäpuolelle levitettävä polymeeri tiivistää vieraiden esineiden aiheuttamat puhkeamat välittömästi. Tuote on saanut hopeisen Agritechnica-innovaatiopalkinnon.

”Renkaan puhkeaminen voi tulla erittäin kalliiksi. Agro ContiSeal mahdollistaa ajoneuvon käytön jatkamisen jopa halkaisijaltaan 12 mm:n esineen aiheuttaman puhkeamisen jälkeen. Tämä säästää ContiSealilla varustetut renkaat valinneilta aikaa ja rahaa ympäri vuoden. Olemme erittäin ylpeitä teknologiamme saamasta palkinnosta”, Continental Commercial Specialty Tires -yksikön Product Line Manager Agricultural Benjamin Hübner kertoo.

Luotettavaa ajoa ja mielenrauhaa maanviljelijöille

ContiSeal-käsitellyillä renkailla varustetun ajoneuvon ei tarvitse hidastaa vauhtiaan renkaan puhkeamisen jälkeen eikä rengasta tarvitse vaihtaa välittömästi. Tahmea polymeeri peittää pistokohdan ja estää painehäviön.

”Agro ContiSeal on erittäin yksinkertainen ratkaisu yleiseen ongelmaan ja se auttaa monia maatalousalan toimijoita jatkamaan työtään, kunnes heillä on aikaa renkaan vaihtoon”, Hübner lisää. Tekniikkaa kehitetään edelleen ja se pyritään saamaan tuotantoon mahdollisimman pian.

Nolla- tai minimimuokkausviljelyn suosio yleistyy maanviljelijöiden pyrkiessä vähentämään raskaiden koneiden vaikutusta maaperään. Koska pellolle yli vuodeksi jätettävä sänki kovettuu, se aiheuttaa renkaille riskin. Agro ContiSeal tarjoaa luotettavaa ajoa sänkipelloille ja mielenrauhaa maanviljelijöille, jotka haluavat parantaa maaperän hyvinvointia sitä mahdollisimman vähän muokaten.

Maatalousrenkaiden ContiSeal-teknologian avulla Continental siirtää osaamisensa autoteollisuudesta maataloussektorille. Vision 2030 -strategiaohjelmansa osana Continental pyrkii kasvamaan maatalousrengassegmentissä ja laajentamaan maatalousrengasliiketoimintaansa.

ContiSeal Innovation Award.jpg

Maatalousrenkaat myös John Deeren suuriin traktoreihin

Continental on toimittanut John Deeren Waterloon tehtaalle Iowaan TractorMaster- ja Tractor85-tuotesarjojen renkaita marraskuusta 2021 lähtien. Renkaita käytetään John Deeren suurissa 7R- ja 8R-traktoreissa, jotka on tarkoitettu globaaleille suurtraktorimarkkinoille. Continental-rengastuotesarjassa on saatavana koot ulkohalkaisijaan 2,15 metriä ja vanteen halkaisijaan 50 tuumaa asti. Uudella toimitussopimuksella Continental laajentaa läsnäoloaan kansainvälisessä suurtraktoriliiketoiminnassa.

TractorMaster- ja Tractor85-renkaat ovat monipuolisia maatalousrenkaita. D.fine-kuviopalatekniikan ansiosta kuviopinta on suurempi kuin tavallisissa renkaissa. Kuviopalojen limitys takaa tasaisen ajokäyttäytymisen ja vähentää tärinää. Lisäksi renkailla on N.flex-tekniikan ansiosta hyvä mitanpitävyys ja törmäyskestävyys, mikä mahdollistaa renkaiden mukautumisen epätasaiseen maaperään.

”TractorMaster- ja Tractor85-maatalousrenkaat sopivat erinomaisesti erilaisiin olosuhteisiin. Joustavan nailonrungon ansiosta ne tukevat maanviljelijää työssään parhaalla mahdollisella tavalla niin pellolla kuin tiellä”, Continentalin Commercial Specialty Tires -yksikön avainasiakaspäällikkö Jens Mund vahvistaa.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa:

Valmistaudu syksyyn ja talveen

Kun kaikki liikuntasuoritteet ovat kalenterissa, ja oma talous tsekattu kuntoon, on aika tarkistaa auto syksyn kelejä varten, onhan renkaat kunnossa? Syksyn tullessa pitää koiranomistajienkin muistaa pari tärkeätä asiaa koiran kanssa ulkoillessa metsässä. Syksyn tullessa aurinkoiset päivät alkavat hetkellisesti ainakin vähentyä ja syksyn sateet tulevat, silloin voi välillä myös oma työmotivaatio laskea, mutta onneksi voi omalla ajattelulla löytää työmotivaation uudelleen. Toisaalta taas yrittäjät voivat syksyllä miettiä uutta ilmettä oman yrityksen ilmeeseen talvikautta ajatellen, sillä on taloudellinen tilanne maailmalla mikä tahansa, elämä ja liiketoiminta jatkuu kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *