• Auto Bild -lehti testasi kesärengastestissä kaikkiaan 50 kesärengasta.
  • Testin kärkeen kiri Continental PremiumContact™ 6, joka jakoi ykkössijan Goodyearin kanssa.
  • Continental PremiumContact™ 6 sai arvosanat Esimerkillinen, Testivoittaja ja Talousmestari.

Autobild aloitti rengasvertailun perinteiseen tapaan turvallisuudesta. Kaupoista hankitut 50 rengassettiä toimitettiin mittavaan jarrutustestiin, joka toteutettiin saksalaisella ATP-testausalueella. Renkaat pääsivät osoittamaan kykynsä voimakkaissa jarrutuksissa niin kuivalla kuin märällä ajoradalla. Tämän perusteella vain 20 parasta rengasta selvitti tiensä varsinaiseen lopputarkastukseen.

Continental PremiumContact™ 6 starttasi kärkinelikossa lopputesteihin, joissa renkaita arvioitiin monesta näkökulmasta. Märkätestit suoritettiin kahdeksan millimetrin vesipatjalla, jossa testattiin vesiliirtoa, märkäpitoa eli jarrutusmatkaa sekä sivuttaispitoa ja ajettavuutta. Kuivalla ajettaessa vertailtiin kuivapitoa, ajettavuutta ja ohiajomelua.

Kokonaistaloudellisuudessa vertailtiin polttoaineenkulutukseen vaikuttavaa vierintävastusta ja hinta-laatusuhdetta. Dynamometrissä eli laskennallisessa ajomäärässä kilometreinä Continental meni kirkkaaseen johtoon. ”Continental PremiumContact™ 6 osoittaa, mitä voidaan saavuttaa”, Auto Bild kirjoittaa.

Continental PremiumContact 6:n vahvuudet

Testin ykkössijan jakoivat Continental PremiumContact™ 6 ja Goodyear Eagle F1 Asym 5. Kokonaisarvosanaksi tuli Esimerkillinen 2020.

Continental PremiumContact™ 6 sai lisäksi arvosanat Testivoittaja 2020 ja Talousmestari 2020. 

Auto Bild kuvailee kesärenkaan vahvuuksia näin:
– Tasapainoiset ajo-ominaisuudet suurilla nopeuksilla.
– Dynaaminen käsiteltävyys ja ohjautuvuus.
– Lyhyet jarrutusmatkat.
– Erittäin kulutuskestävä.
– Hyvä ajotalous.

Testi julkaistiin Auto Bild -lehdessä 5/2020.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta mielenkiintoisia muualta luettavaksi

Helsingin vuokra-asuntojen kysyntä ylittää tarjonnan

Helsingin vuokra-asuntojen asuntomarkkinat ovat jo pitkään olleet kuumassa kysynnässä. Vuokra-asuntojen saatavuus on ollut rajallista, mikä on johtanut jatkuvaan vuokrien nousuun pääkaupungissa. Asuntotarjonnan niukkuus on yhä edelleen todellisuutta, ja asuntojen hakijoita on enemmän kuin tarjolla olevia asuntoja. Tämä kysynnän ylitarjonta johtaa vuokrien korkeampaan hintaan. Tutustu Vuokra-asunnot Helsinki aiheeseen.

Kuusen tuholaiset uhkaavat metsiä

Suomessa kuusen tuholaiset ovat merkittävä uhka metsien terveydelle ja taloudellisuudelle. Esimerkiksi kuusen runkokuoriaisista ja kuusenjuurikäävästä on tullut vakavia ongelmia metsänomistajille ja metsäteollisuudelle. Näiden tuholaislajien leviäminen on myös lisääntynyt ilmastonmuutoksen myötä. On tärkeää tunnistaa ja torjua näitä tuholaisia, jotta voidaan säilyttää metsien ekosysteemi ja taloudellinen merkitys.

Herkuttele ulkona eväiden kanssa

Kevään ja kesän lähestyessä on aika kaivaa piknik-korit esiin ja lähteä ulos nauttimaan auringosta ja raikkaasta ilmasta. Oli suunnitelmasi sitten rento päivä puistossa tai kävelyretki luonnossa, herkulliset piknik eväät ovat ehdoton osa ulkoilupäivää. Voit pakata mukaan esimerkiksi leipää, juustoa, hedelmiä, patonkeja ja virvokkeita. Muista myös eväslautaset, -lasit ja -aterimet. Herkullisten eväiden ja ulkoilun yhdistelmä luo täydelliset puitteet rentouttavalle päivälle ulkona.

Kryptovaluutta muuttaa maksuliikennettä

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää vahvaa salausta turvallisuuden takaamiseksi. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat muuttaneet maksuliikennettä merkittävästi viime vuosina. Ne tarjoavat nopeita ja edullisia tapoja lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman perinteisten pankkien välitystä. Kryptovaluutan käyttö on edelleen suhteellisen uutta, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sillä on potentiaalia mullistaa maksuliikenne tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *