• Kaikki nykyiset Continentalin renkaat täyttävät myös sähköautojen korkeat vaatimukset
  • Continental toimittaa renkaita yhdeksälle maailman kymmenestä menestyneimmästä sähköajoneuvojen valmistajasta

Kaikissa Euroopan markkinoille tulevissa Continental-brändin uusissa henkilöauton rengassarjoissa on nyt uusi merkintä renkaan sivuseinässä: EV-logo, joka tarkoittaa sähköajoneuvolle yhteensopivaa rengasta. Jokainen Continentalin nykyisen tuotevalikoiman rengas täyttää sähköautojen tiukat vaatimukset.

”Olemme vakuuttuneita siitä, että kaikille sähköajoneuvoille ei ole olemasssa vain yhtä rengasta. Tästä syystä olemme optimoineet koko rengasvalikoimamme myös tälle käyttövoimalle. Uudella EV-logollamme renkaan sivuseinässä teemme sen näkyväksi”, sanoo Enno Straten, Continental Renkaiden EMEA-alueen strategia-, analytiikka- ja markkinointijohtaja. ”Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Continentalin renkaat ovat aina oikea valinta – ja tämä koskee myös sähköautoja.”

Continental aloitti renkaiden optimoinnin tavoitteenaan parantaa tehokkuutta ja vähentää kulutusta jo vuosia sitten. Tämä edellyttää keskittymistä pienempään vierintävastukseen, alhaiseen vierintämeluun ja pitkään käyttöikään – turvallisuutta rajoittamatta tai siitä tinkimättä. Kaikki ajoneuvot – käyttövoimasta riippumatta – hyötyvät näistä teknologisista edistysaskeleista.

Yhdeksän kymmenestä menestyneimmästä sähköauton valmistajasta luottaa Continentaliin

Vuonna 2022 yhdeksän kymmenestä menestyneimmästä sähköajoneuvojen valmistajasta luotti Continentalin renkaisiin – mukaan lukien Tesla, Porsche ja Mercedes-Benz. Myös aasialaiset valmistajat, kuten KIA ja BYD, sekä amerikkalaiset ajoneuvovalmistajat, kuten Ford, luottavat Continentalin renkaisiin.

Hybridisoidut ja täyssähköiset ajoneuvot ovat nykyään saatavilla kaikissa henkilöautosegmenteissä. Valikoima vaihtelee skoottereista, pienistä ja keskikokoisista autoista ja maastoautoista aina suorituskykyisiin urheiluautoihin.

Kesä-, talvi- ja Allseason-renkaiden valikoiman lisäksi, Continental tarjoaa myös erityisiä rengasteknologioita, joiden vahvuudet näkyvät erityisesti sähköautoissa – esimerkkinä ContiSilent-teknologia, joka vähentää merkittävästi vierintämelua matkustamossa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *