• Continental lanseeraa maatalousrenkailleen jopa kymmenen vuoden takuun Euroopan markkinoilla.
  • Takuu renkaan romuuntumiseen johtaneissa vahingoissa on kaksi vuotta ostopäivästä.

Takuu koskee kaikkia Continentalin maatalousrenkaita, jotka on valmistettu 1.8.2017 jälkeen ja joissa on virallinen tuotekoodi ja “Engineered for Efficiency” -logo. Takuun piiriin kuuluvat TractorMaster- ja CombineMaster-renkaiden 70- ja 85-sarjan renkaat. Takuu koskee myös TractorMaster Hybrid-, VF TractorMaster- ja VF CombineMaster -renkaita, jotka lanseerataan vuonna 2020.

Takuu kattaa erilaisia vahinkoja

Continentalin maatalousrenkaiden takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheiden lisäksi odottamattomista vaurioista renkaan romuuntumiseen johtavat vahingot. Kaikki renkaat, jotka täyttävät takuuehdot korvataan uudella renkaalla. Enimmäiskorvaus määräytyy aina prosentteina todellisesta jäljellä olevasta kulutuspinnan syvyydestä tai renkaan ostopäivästä riippuen.

Jos valmistusvirhe tai materiaalivaurio tekee renkaasta käyttökelvottoman, sovelletaan pidennettyä tuotetakuuta, jolloin Continental korvaa uuden renkaan jopa 10 vuoden ajan ostopäivästä.

Odottamattomasti ja tarkoituksettomasti tapahtuvissa renkaan romuuntumiseen johtaneissa tilanteissa, kuten renkaan vaurioituminen, puhkeaminen tai vieraiden esineiden aiheuttama vika, uuden renkaan takuu on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä.

Globaali ja paikallinen maatalousalan teknologiakumppani

Continentalin maatalousrenkaiden valikoima on suunniteltu parantamaan maatalouskoneiden suorituskykyä ja työn laatua sekä vähentämään resursseja.

Maatalousrenkaiden runko on rakennettu älykkäällä N.flex-tekniikalla, joka tekee renkaasta äärimmäisen vankan ja iskunkestävän. Se mahdollistaa renkaan kylkialueen joustavuuden, mikä takaa loistavan ajettavuuden ja vähentää maaperän tiivistymistä.

Uusimmalla, Very High Flexion (VF) -teknologialla varustetuissa maatalousrenkaissa on erittäin joustavat kylkialueet, jotka parantavat tehokkaasti renkaiden kestävyyttä ja suuntavakautta matalilla ilmanpaineilla tai suurilla kuormilla.

Lähde: MyNewsDesk

Tutustu markkinointiin liittyviin mielenkiintoisiin aiheisiin, jotka tarjoaa Story Line Marketing – sivusto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *