Mielenrauhaa joka tilanteessa: PremiumContact 7:llä Continental asettaa uudet turvallisuusstandardit tieliikenteelle. Kestävyyden nimissä henkilöautojen renkaita suunnitellaan yhä enemmän ajokilometrimäärän ja vierintävastuksen huomioimiseksi. Koska rengas on ainoa kosketuspiste tien kanssa, tämä on periaatteessa järkevää, mutta se voi olla ristiriidassa kaikkien tärkeimmän vaatimuksen, ajoturvallisuuden, kanssa. Continental on kehittänyt renkaan, joka asettaa uudet standardit turvallisuudelle ja mukavuudelle kolmen innovatiivisen teknologian ansiosta ja samalla parantaa vierintävastusta ja kilometrisuoritetta. ”Continentalille turvallisuus on etusijalla. PremiumContact 7 takaa mielenrauhan tien päällä – asiakkaillemme, heidän perheilleen ja kaikille muille tienkäyttäjille”, sanoo Denise Sperl, Continentalin EMEA-autonrenkaiden tutkimus- ja kehitysjohtaja.

Uudella PremiumContact 7:llä Continental jatkaa premium-renkaiden menestystarinaa. Esittelystään lähtien edeltäjä PremiumContact 6 -rengasmalli on voittanut 34 testiä suurissa kansainvälisissä ammattilehdissä, mukaan lukien AUTO BILD ja ADAC.

Turvallisuutta ja mukavuutta kolmen uuden tekniikan ansiosta

PremiumContact 7 on räätälöity monenlaisiin ajoneuvokonsepteihin – painon, koon ja ajotavan mukaan. Koska raskaat ajoneuvot vaativat erilaisia rengasratkaisuja kuin kevyet henkilöautot, uusi premium-rengas on mukautettu jokaiseen ajoneuvoluokkaan ja rengaskokoon 16-21 tuumaa. Tämä hyödyttää erityisesti sähköautoja. Erityisen pitkien kantamien ja korkean suorituskyvyn versioiden lisääntyessä turvallisuustekijästä tulee yhä tärkeämpi tässä segmentissä. Vierintävastuksen ja ajokilometrimäärän parantamisen lisäksi PremiumContact 7 tarjoaa räätälöityjen rakenteidensa ansiosta hyvän pidon ja lyhyet jarrutusmatkat kaikentyyppisille ajoneuvoille.

Uutta on myös innovatiivinen RedChili-seos, jonka avulla Continental on onnistunut mahdollistamaan optimaalisen suorituskyvyn mahdollisimman laajalla lämpötilaspektrillä. Tämä mahdollistaa renkaan hyvän pidon jopa matalissa lämpötiloissa päivittäisessä liikenteessä – ilman edeltävää lämmitysvaihetta. ”Tämä hyödyttää asiakkaita erityisesti kevään ja syksyn siirtymäkuukausina”, Denise Sperl sanoo.

PremiumContact 7:n mukautuva kulutuspintarakenne tuo entistä enemmän vakautta ja ajomukavuutta sekä märillä että kuivilla teillä: suoraan eteenpäin ajettaessa kulutuspinta työntää veden optimaalisesti poikittaisista urista. Sitä vastoin kaarteissa maakosketuspinta siirtyy niin, että kulutuspinnan eri osa on kosketuksissa tiehen, mikä lisää pitoa. Tämä käy ilmi myös sisäisessä vertailussa PremiumContact 6:n. PremiumContact 7:ssä märkäkäsiteltävyys on parantunut 5 prosenttia, märkäjarrutus jopa 7 prosenttia ja vesiliirron vastustus 2 prosenttia. Kuivakäsittely ja -jarrutus paranivat molemmat 3 prosenttiyksikköä.

PremiumContact 7 on nyt saatavana valituissa koossa. Näitä kokoja laajennetaan huomattavasti vuoden aikana, niin että sen loppuun mennessä on saatavilla monia suosittuja 16-21 tuuman rengaskokoja, joiden kanssa ajoneuvot kuten Hyundai Kona Elektro, Audi A1 tai VW Golf , voidaan asentaa.

Lähde/kuva: Contential

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

MobilePay: Tehokas ja kätevä maksupalvelu

MobilePay on tehokas ja kätevä mobiilimaksupalvelu, joka on saavuttanut suuren suosion Pohjoismaissa. Sen avulla voi maksaa verkko- ja fyysisissä kaupoissa sekä siirtää rahaa suoraan ystäville ja tuttaville. MobilePayn käyttö helpottaa arjen raha-asioiden hoitoa ja tarjoaa nopean ja turvallisen tavan maksaa ostokset.

Lego Master Suomi – joukkueet rakentavat mestariteoksia

Lego Masters Suomi on suosittu kilpailuohjelma, jossa tiimit kilpailevat luomalla upeita rakennelmia Lego-palikoista. Osallistujat osoittavat luovuuttaan, taitojaan ja tiimityötä rakentaessaan uskomattomia Lego-teoksia. Kilpailu vaatii mielikuvitusta, tarkkuutta ja nopeita ratkaisuja. Lego Masters on inspiroiva ohjelma kaikille Lego-faneille, jotka rakastavat nähdä palikoiden muuttuvan.

Navionics: Edistyksellinen merikarttasovellus ja navigointiratkaisu

Navionics on merkittävä merikarttasovellus ja navigointiratkaisu, joka tarjoaa veneilijöille ja muiden vesistöjen käyttäjille luotettavaa ja tarkkaa tietoa vesiväylien tilasta, satamista, syvyyskartoista ja muista navigointiin liittyvistä tiedoista. Tämä edistyksellinen sovellus on suunniteltu tukemaan veneilijöitä, purjehtijoita ja kalastajia heidän matkallaan turvallisuuden ja tehokkuuden parantamiseksi.

Google Pay – Nopea ja kätevä maksupalvelu arkeesi

Google Pay on Google-yhtiön kehittämä mobiilimaksupalvelu, joka mahdollistaa maksujen suorittamisen älypuhelimella tai muilla yhteensopivilla laitteilla. Se perustuu NFC (Near Field Communication) -teknologiaan, jonka avulla käyttäjä voi maksaa lähilukuteknologiaa tukevissa kaupoissa ja verkkokaupoissa ilman fyysisiä maksukortteja.

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *