Goodyear Tire & Rubber Company ja VI-grade ovat ilmoittaneet, että Goodyearin innovaatiokeskukseen Colmar-Bergiin Luxemburgiin asennetaan huipputason DiM250 DYNAMIC -ajosimulaattori.

Uusi ajosimulaattori paitsi vahvistaa Goodyearin tuotekehitystä Euroopassa, myös tehostaa teknistä yhteistyötä Yhdysvaltojen Akronissa Ohion osavaltiossa sijaitsevan Goodyearin pääkonttorin kanssa, jossa toinen DiM250 otettiin vastikään käyttöön. Lisäksi kummassakin Goodyearin innovaatiokeskuksessa käytetään VI-graden COMPACT-simulaattoreita täydennyksenä virtuaalisille renkaankehitysprosesseille.

Ajosimulaattoreiden avulla rengasmalleja voidaan kehittää, testata ja validoida kehityssyklin varhaisessa vaiheessa, ja parhaiten toimivat renkaat voidaan tunnistaa, ennen kuin ensimmäinen prototyyppi rakennetaan. Tämä vastaa autoteollisuuden kehitysprosessien tahtia, ja voimme toimittaa rengasmalleja oikeaan aikaan autonvalmistajien niitä pyytäessä.

”Tämä simulointikyvyn taso on selkeä teknologinen kilpailuetu”, sanoo Goodyearin Chris Helsel, Senior Vice President ja Chief Technology Officer. ”Pyrimme jatkuvasti parantamaan kehitysprosessia ja säilyttämään asemamme ensisijaisena toimittajana asiakkaillemme.”

”Iloksemme voimme ilmoittaa, että Goodyearilla on otettu käyttöön toinen DiM250 DYNAMIC -ajosimulaattori”, sanoo VI-graden Guido Bairati, VP Global Sales and Marketing. ”DiM250- ja COMPACT-simulaattoreilla kummallakin puolella valtamerta, Goodyear on nyt virtuaalisen renkaiden kehityksen eturintamassa ja saavuttaa huomattavaa kilpailuetua yhteistyöstä autoalan alkuperäisvalmistajien kanssa ja tuotekehityksen nopeutumisesta.”

Lähde: MyNewsDesk

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *