Goodyear laajentaa kevyiden hyötyajoneuvojen tuotevalikoimaansa lanseeraamalla EfficientGrip Cargo -renkaan uuden version. EfficientGrip Cargo 2 tarjoaa paremman pinnan kestävyyden ja märän kelin suorituskyvyn.

”EfficientGrip Cargo 2 on uusi kesärengas, joka vastaa kuluttajien tarpeisiin nopeasti kasvavassa kevyiden hyötyajoneuvojen segmentissä”, sanoo Goodyearin Piotr Nagalski, Director of Marketing Goodyear Europe.

Uuden seoksen ansiosta renkaan pinta kestää paremmin korkeita lämpötiloja ja vaikeita tieolosuhteita. Uusi seos parantaa pinnan kestävyyttä 38 %[1] edeltäjäänsä verrattuna. Lisäksi uusi pitohartsi edistää seoksen muodonmuutosta jarrutettaessa märällä kelillä. Se parantaa jarrutustehoa ja lyhentää märän kelin jarrutusmatkaa 8 %[2] verrattuna EfficientGrip Cargo -malliin.

”Kuluttajat käyttävät yhä enemmän sähköisen kaupankäynnin ratkaisuja, ja yritykset sopeuttavat toimitusketjujaan ja kehittävät jakelukuljetustoimintojaan”, Nagalski sanoo ja jatkaa: ”Goodyearin renkaat sopivat kahdeksaan kymmenestä Euroopan markkinoilla eniten myydystä kevyestä hyötyajoneuvosta, joten Goodyear on hyvissä asemissa vastaamaan tähän kehitykseen. Tämän uuden kesärenkaan lanseeraus on tärkeä lisäys kattavaan tuotetarjontaamme kevyille hyötyajoneuvoille”.

Goodyearin kevyiden hyötyajoneuvojen tuotevalikoimaan sisältyy myös UltraGrip Cargo -talvirengas.

EfficientGrip Cargo 2 on saatavilla kilpailukykyisenä valikoimana, johon sisältyy 23 kokoa 14–17 tuuman vannekoolle. Ne lanseerataan joulukuun 2020 ja lokakuun 2021 välillä ja kaikki soveltuvat käytettäviksi sähköautoissa.

[1] Sisäinen testi, verrattuna edeltäjään EfficientGrip Cargo

[2] Sisäinen testi, verrattuna edeltäjään EfficientGrip Cargo

Lähde: MyNewsDesk


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Asuntomarkkinoiden kehitystä kannattaa seurata, jos harkitsee asunnon ostamista tai sijoitusasunnon hankkimista. Asuntomarkkinoiden kehitykseen liittyvät uutiset ja tiedot voivat auttaa ennakoimaan tulevaa kehitystä ja tekemään päätöksiä sen perusteella.

Sijoitusasuntoa harkitessa on tärkeää huomioida myös asunnon sijainti ja kunto. Hyvä sijainti ja hyväkuntoinen asunto voivat tukea sijoituksen tuottoa ja arvon kehitystä pitkällä aikavälillä.
Lopuksi voidaan todeta, että asuntolaina, sijoitusasunto ja asuntomarkkinat ovat tärkeitä käsitteitä asunnon ostamisen ja sijoittamisen kannalta. Niiden avulla voidaan tehdä parempia päätöksiä ja varmistaa sijoituksen kannattavuus ja tuotto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *