UltraGrip Arctic 2 ja UltraGrip Arctic 2 SUV ovat tuoreimmat lisäykset Goodyearin palkittuun talvimallistoon

Goodyear kertoo tänään uusimmasta talvi-innovaatiostaan, uudesta UltraGrip Arctic 2 -nastarenkaasta henkilöautoille ja katumaastureille. Renkaassa käytetään Goodyearin uuden sukupolven Arctic Eagle Claw -nastateknologiaa, jonka ansiosta renkaan suorituskyky on erinomainen sekä jäällä että lumella, ja alhaisemman rengasmelutason ansiosta ajo on mukavampaa verrattuna edeltäjään.

Pohjoismaissa ja Baltian maissa kuljettajat tarvitsevat renkaat, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja pidon ankarissa ja jatkuvasti muuttuvissa talviolosuhteissa. Goodyearin Piotr Nagalski, Marketing Director, Goodyear Europe sanoo: ”UltraGrip Arctic 2 on kehitetty, jotta kuljettajat saavat toivomansa hallittavuuden talvella ja samalla paremman ajomukavuuden seuraavalle seikkailulleen.”

Suorituskyvyn taustalla olevat teknologiat:

  • Arctic Eagle Claw -nasta – ylivertainen jarrutussuorituskyky jäällä*

13 %* parempi jarrutuskyky jäällä verrattuna seuraavaksi parhaaseen kilpailijaan. Arctic Eagle Claw -nastan terävä tapin muoto tuottaa optimaalisen pidon jäällä ja innovatiivinen kiinnitysjärjestelmä parantaa nastan renkaassa kiinni pysymistä, minkä ansiosta suorituskyky jäällä säilyy renkaan koko käyttöiän ajan. Tämän lisäksi nastojen määrää on lisätty ja niitä on nyt jopa 220 rengasta kohden. Nämä tekijät yhdessä tuottavat ylivertaisen jarrutussuorituskyvyn jäällä*.

  • Snow Grip -teknologia – ylivertainen jarrutus ja käsittely lumella*

Uusi Snow Grip -teknologia tuottaa vahvan suorituskyvyn kaikissa lumisissa olosuhteissaleveämpien urien ja suuremman särmätiheyden ansiosta. Kaikki nämä parannukset on todistettu TestWorldin testeissä, joissa UltraGrip Arctic 2 suoriutui parhaiten jarrutuksesta ja käsittelystä lumella*.

  • Noise Control – 9 % alhaisempi melutaso**

9 % vähemmän sisämelua edeltäjään verrattuna** optimoidun nastojen jakauman ja uuden nastatyynyn ansiosta, joka vaimentaa melua nastan osuessa tiehen.

Uudet nastarenkaat kuuluvat mallistoon, jossa on 47 uutta kokoa henkilöautoille 16–20 tuuman vannekoolla ja 49 kokoa katumaastureille 17–21 tuuman vannekoolla. Kaikki koot tulevat myyntiin toukokuun 2021 ja helmikuun 2023 välillä.

Lähde: MyNewsDesk


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Koe kesällä Helsingin nähtävyydet ja tekemiset

Helsingin nähtävyydet ovat kuuluisia ympäri maailmaa ja niiden joukossa on monia upeita kohteita. Tässä esittelemme muutamia kiinnostavia nähtävyyksiä Helsingissä, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Helsingin suosittuja paikkoja ovat mm. Suomenlinna, Tuomiokirkko, Kauppatori ja Linnanmäki.

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *