Nokian Renkaiden kattava ja monipuolinen nastarengasvalikoima uudistuu. Maailman pohjoisin rengasvalmistaja lanseeraa vuoden 2021 alussa markkinoille uudet lippulaivatuotteensa: henkilöautoihin ja katumaastureihin suunnatut Nokian Hakkapeliitta 10 -nastarenkaat. Tuoteperheen erikoisuutuutena markkinoille tuodaan sähköautoihin ja hybrideihin kehitetty oma versio. Ensimmäistä kertaa Nokian Renkaat esittelee myös erityisesti Venäjän markkinoille räätälöidyt Nokian Hakkapeliitta 10p -nastarenkaat.   
 
– Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat tunnetaan turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden edelläkävijöinä. Nokian Hakkapeliitta 10:n uuden sukupolven tuplanastateknologia sopeutuu talven kaikkiin olosuhteisiin ja tarjoaa tasapainoista pitoa ja hallitun ajotuntuman niin jäälle, lumelle kuin sulalle tielle. Erityishuomiota olemme kiinnittäneet myös ajomukavuuteen. Uuden sukupolven nastarengas voi olla myös hiljainen, sanoo Nokian Renkaiden tuotekehitysjohtaja Olli Seppälä
 
– Nokian Hakkapeliitta on johtava talvirengasbrändi Pohjoismaissa ja Venäjällä. Laadukkaat ja alan edistyksellisintä tekniikkaa hyödyntävät uudet Nokian Hakkapeliitta -nastarenkaat tukevat vahvasti sekä meidän että asiakkaidemme myyntiä. Odotamme innokkaasti, että myös kuluttajat pääsevät toteamaan uutuustuotteidemme ainutlaatuiset turvallisuus- ja ajo-ominaisuudet tulevina talvina, Nokian Renkaiden tuotteista ja innovaatioista vastaava johtaja Jukka Kasi toteaa.  
 
Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaiden lisäksi Nokian Renkaat tuo markkinoille uudet nastalliset Nokian Nordman 8- ja Nokian Nordman 8 SUV -talvirenkaat. Nokian Nordman -tuoteperhe on hinta-laatusuhteeltaan oivallinen vaihtoehto suorituskyvyltään ja turvallisuudeltaan premium-renkaiden huippua edustavan Nokian Hakkapeliitta -talvirengasperheen rinnalla ja täydentää Nokian Renkaiden eri kuluttajaryhmille suunnattua tuotevalikoimaa. Molempien tuoteperheiden päämarkkinat ovat Pohjoismaissa, Venäjällä ja Pohjois-Amerikassa. 

Uusien tuotteiden toimitukset jälleenmyyjille käynnistyvät keväällä 2021. Kattava kokovalikoima on kuluttajien saatavilla syksyn 2021 talvirengassesongissa. Uusien talvirenkaiden yksityiskohtaisemmat tuotetiedot ja kuvat julkaistaan tammi-helmikuun vaihteessa. 

Lähde: News Cision


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Junat Kartalla-sovelluksella näet junat kartalla realiaikaisesti

Junat Kartalla -sovelluksella käyttäjä voi seurata koko Suomen junaliikennettä. Nimensä mukaisesti sovellus näyttää kullakin hetkellä liikkeellä olevat junat kartalla, jolloin oman junavuoron ajantasaisen sijainnin tarkistaminen on helppoa.

Somemarkkinointi – tavoita asiakkaasi sosiaalisessa mediassa

Somemarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa asiakkaat sosiaalisen median kanavissa. Somemarkkinoinnin avulla yritykset voivat lisätä brändin näkyvyyttä, luoda vuorovaikutteista sisältöä ja tavoittaa uusia asiakkaita. Somemarkkinoinnin avulla voidaan myös rakentaa yhteisöllisyyttä ja asiakassuhteita. Somemarkkinointi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, mutta menestyminen vaatii kohderyhmän tuntemusta ja jatkuvaa sitoutumista. Kun somemarkkinointi on toteutettu oikein, se voi tuoda merkittäviä tuloksia ja kasvattaa yrityksen myyntiä ja brändin arvoa.

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon hankkimista varten.

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *