• SportContact 7-rengas voitti Red Dot ja iF DESIGN-muotoilupalkinnot
  • Kansainvälinen tuomaristo vakuuttui tuotesuunnittelusta, käytettävyydestä ja innovatiivisesta muotoilusta

Rengastoimialan estetiikkaa ajateltaessa keskitytään yleensä vanteisiin. Continental SportContact 7 kuitenkin todistaa, että myös renkaat voivat tarjota poikkeuksellisen korkeatasoista muotoilua, käytettävyyttä ja tuotesuunnittelua. Uutuusrenkaat ovat voittaneet kansainvälisesti arvostetut Red Dot ja iF DESIGN-muotoilupalkinnot. ”Olemme erittäin onnellisia siitä, että lippulaivatuotteemme ei ole vakuuttanut vain rengasfaneja suorituskyvyllään, vaan myös muotoilun asiantuntijat maailmanlaajuisesti ovat tunnustaneet työmme näillä palkinnoilla”, Continentalin rengasliiketoiminnan strategia, analytiikka- ja markkinointijohtaja Enno Straten sanoo. Kehitystyön aikana muotoilijat tavoittelivat erityisesti kolmea eri osa-aluetta: kehittää uskottava ”uuden sukupolven” rengas menestyksekkääseen SportContact-sarjaan, innovaation toteuttaminen mahdollisimman näkyväksi ja lopuksi, muotoilukielen täytyi noudattaa samaa linjaa modernien urheiluautojen kanssa.

Arvostettu Red Dot-palkinto tuotesuunnittelusta

48 kansainvälistä Red Dot 2022-palkinnon tuomariston jäsentä arvostelivat yksittäin ja yhdessä 60 eri maasta tulevat tuotteet, jotka kilpailivat Red Dot -tuotesuunnittelupalkinnosta. Ainoastaan ne tuotteet palkittiin, jotka vakuuttivat asiantuntijat merkittävällä muotoilullaan ja laadullaan. Palkittuihin lukeutui myös Continentalin SportContact 7-rengas. Tuomariston mukaan palkinnon saaneet yritykset asettavat uudet standardit muotoiluteollisuudelle omilla innovaatioillaan. Professori Peter Zec, Red Dot-kilpailun perustaja ja toimitusjohtaja kommentoi vuoden 2022 kilpailua: ”Olen mykistynyt siitä luovuudesta, mitä nämä palkinnon saaneet tuotteet edustavat. Edelleen on siis olemassa tuotteita, jotka yllättävät suunnittelullaan ja käytettävyydellään, ja se on erittäin vaikuttavaa ja kiitettävää.”

SportContact 7 päihitti lähes 11,000 osanottajaa

Urheilullinen, korkean suorituskyvyn rengas voitti myös tämän vuoden iF DESIGN-palkinnon tehden siitä tämän yhden maailman merkittävimmistä designmerkin voittajista. Rengas palkittiin sekä tuote- että ajoneuvo-kategoriassa. iF DESIGN-palkinnon myöntää joka vuosi maailman vanhin, itsenäinen muotoiluinstituutio, iF International Forum Design GmbH. SportContact 7-rengas vakuutti 132 itsenäistä ja kansainvälistä tuomariston jäsentä erityisesti innovatiivisella rakenteellaan ja toimivuudellaan. Osallistujien määrä oli erittäin suuri: tuomaristo jakoi palkinnon lähes 11 000 ehdotuksen joukosta 57 eri maasta.

Red Dot-palkinto

Red Dot Design-palkinto on yksi maailman suurimmista muotoilukilpailuista. Osallistujat lähettävät tuotteita, viestintäteoksia ja brändejä sekä prototyyppejä että konsepteja kolmessa eri osa-alueessa. Red Dot-palkinto edustaa hyvää ja laadukasta muotoilua kansainvälisesti.

iF DESIGN-palkinto 

Vuodesta 1954 lähtien, iF DESIGN-palkinto on maailmanlaajuisesti tunnettu tavaramerkki, kun puhutaan erinomaisesta muotoilusta. iF Design-brändi symboloi erinomaista muotoilua. iF DESIGN-palkinto on yksi tärkeimmistä muotoilupalkinnoista maailmassa. Se palkitsee muotoilusaavutuksia kaikissa osa-alueissa: tuote, pakkaus, viestintä ja palvelumuotoilu, arkkitehtuuri ja sisustussuunnittelu, sekä konsepteja, käyttäjäkokemuksia (UX) ja käyttöliittymiä (UI). Kaikki palkinnon voittaneet löytyvät osoitteesta www.ifdesign.com ja julkaistaan iF Design-sovelluksessa.

Lähde: Continental


Muuta luettavaa muualta:

Tietoa Apple iPhone 13 -älypuhelimesta

iPhone 13 on Applen 14. syyskuuta 2021 julkistama ja 24. syyskuuta julkaisema älypuhelin. Älypuhelimen muut versiot ovat iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max.

Älypuhelimessa on kuusiydinprosessori ja 6,1 tuuman näyttö. Tallennustilaa on valittavana 128, 256 tai 512 gigatavua. Keskusmuistia on neljä gigatavua. Puhelimessa on kaksi takakameraa, joista toinen on ultralaajakulmakamera. Sekä takakameroiden että etukameran tarkkuus on 12 megapikseliä. Akun kapasiteetti on 3 240 milliampeerituntia. Se tukee 20 watin latausta ja 15 watin langatonta MagSafe-latausta. Älypuhelin on pölyn- ja vedenkestävä, ja sen IP-luokitus on 68. Käyttöjärjestelmänä on iOS 15, joka on päivitettävissä iOS 15.1 -versioon.

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *