• Tekniikan Maailma 17/2021 testasi kauden kitka -ja nastarenkaat.
  • Continental VikingContact™ 7 ylsi kitkarenkaiden kärkeen.
  • Testitulokset kiittävät erityisesti hyvästä pidosta ja ajettavuudesta niin jäällä kuin lumella.
  • Continental VikingContact™ 7 on pitänyt kärkipaikkaa kitkarenkaiden testeissä jo vuodesta 2018.

Tekniikan Maailma 17/2021 -lehden talvirengasvertailussa oli mukana kitkarenkaita ja nastarenkaita sekä uutuuksia ja vanhempia menestyjiä kokoluokassa 205/55 R16 kymmeneltä eri valmistajalta.

Continental on testitietojen mukaan taistellut pitkään kitkarengassarjan herruudesta hyvien jääpito-ominaisuuksiensa ansiosta. Tekniikan Maailman rengasvertailussa testattiin jarrutusta, kiihdytystä, käsittelyä ja ajettavuutta erilaisissa olosuhteissa: jäällä ja lumessa sekä märällä ja kuivalla asfaltilla. Lisäksi tarkasteltiin taloudellisuutta ja mukavuutta, suuntavakautta, melua ja vierintävastusta.

Tekniikan Maailman testi korostaa renkaiden turvallisuutta, mikä tarkoittaa ominaisuuksien painotusta kaikkein hankalimmissakin olosuhteissa.

Continentaliin voi luottaa kaikissa tilanteissa

Continentalilta testissä oli mukana VikingContact™ 7, joka on pitänyt testien kärkipaikkaa jo vuodesta 2018.

Tekniikan Maailman testissä VikingContact™ 7 sai kiitettävät arvosanat mm. lumella ajamisesta (jarrutus, kiihdytys, käsittely, ajettavuus) sekä suuntavakaudesta ja hiljaisuudesta.

Testitulosten perusteella VikingContact™ 7 loistaa jäällä ja lumella. ”Jarrutus- ja vetopito on hyvä, ja väistöissä se ohjautuu täsmällisesti ja palautuu luistoista rauhallisesti. Tarkan ohjaustuntuman ansiosta Continental on helppo hallittava ja renkaaseen voi luottaa kaikissa tilanteissa.”

Myös uraisella tiellä Continentalin rengas saa kiitosta vakaudesta. ”Vierintävastus on varsin matala, ja rengas on erittäin hiljainen.”

LÄHDE: MyNewsDesk / Tekniikan Maailma 17/2021.


Muuta luettavaa muualta:

Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta

Oletko miettinyt hankkivasi lapsellesi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa? Esimerkiksi älykello nuorelle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa.

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *