Conti Hybrid -rengassarjan tuotenimeen lisätty plus-merkintä on paljon enemmän kuin pelkkä kosmeettinen päivitys. Conti Hybrid HT3+ tarjoaa tehokasta suorituskykyä mutkaisilla ja mäkisillä teillä sekä erinomaista mukautuvuutta pitkillä matkoilla.

Uutuus on suunniteltu suoriutumaan suurista ajokilometrimääristä ja mahdollistamaan minimaalinen polttoaineenkulutus – niin maanteillä kuin moottoriteillä. Conti Hybrid HS3+ on jo korvannut ohjausakseleissa Conti Hybrid HS3 -mallin, ja nyt markkinoille tulee Conti Hybrid HT3+.

Tehostettua pitoa, suuri ajokilometrimäärä

Uuden perävaunurenkaan sivuseinässä on lakisääteinen 3PMSF (Three-Peak Mountain Snowflake) -merkintä, joka kertoo renkaan soveltuvuudesta talviolosuhteisiin ja siten ympärivuotiseen käyttöön kaikissa sääolosuhteissa. Urien erityinen geometria ja parannetut taskulamellit tarjoavat entistäkin parempaa pitoa märissä ja talvisissa tieolosuhteissa. Kulutuspinnan muotoilu takaa myös suuren kilometrimäärän.

”Uusi Conti Hybrid HT3+ on looginen seuraava askel raskaan liikenteen renkaissamme”, Continentalin linja- ja kuorma-autojen renkaiden tuotekehityspäällikkö Hinnerk Kaiser sanoo.

”Hybridisarja tunnetaan pitkän käyttöiän ja erinomaisen polttoainetaloudellisuuden yhdistelmästä, joka maksimoi kalustotoimijoiden kustannustehokkuuden – nyt 365 päivää vuodessa 3PMSF-luokituksen ansiosta.”

Uusi Conti Hybrid HT3+ on myynnissä maaliskuusta alkaen seuraavissa kokoluokissa: 

  • 385/65 R 22.5 164K (158L)
  • 385/55 R 22.5 160K (158L)
  • 385/55 R 19.5 156/J

Lähde: Continental Rengas


Muuta luettavaa muualta:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroa.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *