Nopeampi, suorituskykyisempi, kestävämpi

– ja sataprosenttisesti Connect Ready

  • 7.29 sekuntia nopeampi kymmenen kierroksen jälkeen
  • tarkoitettu lähinnä urheiluautoihin ja erittäin suorituskykyisiin siviiliautoihin
  • saatavissa 41 rengaskokoa, jotka sopivat 180 automalliin
  • Kaikki rengaskoot voidaan liittää Michelin Track Connect -sovellukseen
  • Ensiasennukseen: BMW M2 CS on ensimmäinen auto, joka varustetaan vakiona Michelin Pilot Sport Connect Cup2 -renkailla

Uusi Michelin Pilot Sport Cup2 Connect on ensimmäinen sarjatuotannossa oleva rengas, jossa on liitäntävalmius (Connect Ready) Michelin Track Connect –älypuhelinsovellukseen. Halutessaan hyötyä Michelin Track Connect -sovelluksen välittämistä tiedoista rata-ajossa, tarvitsee vain asentaa anturit renkaaseen. Sovelluksen ansiosta kuljettaja pystyy entistä paremmin kehittämään itseään radalla ja ottamaan auton ominaisuuksista kaiken irti. Michelin Pilot Sport Cup2 Connect -rengas on suunniteltu 80-prosenttisesti ratakäyttöön ja 20-prosenttisesti maantieajoon.

Uusi rakenne antaa lisää ajovakautta ja turvallisuutta
Uusi Michelin Pilot Sport Cup2 tarjoaa erinomaisen ajotuntuman ja tehokkaan suorituskyvyn uudenlaisen runkorakenteensa ansiosta: siinä on kaksi polyesterikerrosta, kaksi teräskerrosta sekä yksi polyamidikerros. Lisäksi renkaassa käytetään useampia edistyksellisiä teknologioita:

  • Wavy Summit Architecture: renkaan päällimmäisen teräskerroksen alle on lisätty lievästi aaltomainen vahvike, joka lyhentää renkaan vasteaikaa ja parantaa ohjaustuntumaa.
  • Dynamic Response Technology (dynaaminen vaste): tiheärakenteinen nailon- ja aramidihybridivyö, joka parantaa ajotarkkuutta ja renkaan käytöstä kuormattuna. Kestävä ja kevyt vyö sijaitsee heti kulutuspinnan alla. Nailon- ja aramidihybridivyö on viisi kertaa kestävämpi kuin teräsvyö, mutta painaa saman verran.

Näiden teknisten parannusten ansiosta uudella renkaalla saavutetaan suurempi kaarrenopeus ja erinomainen ajovakaus korkeilla nopeuksilla. Rata-ajossa tämä merkitsee nopeampia kierrosaikoja ja parempaa turvallisuutta sekä radalla että maantieajossa.

Parempi hallittavuus ja pidempi kestoikä uuden pintakuvion ansiosta

  • Bi-Compound Technology (kaksoiskumiseos): Michelin Pilot Sport Cup2 -renkaan epäsymmetrisessä ja pyörimissuuntaa määrittämättömässä pintakuviossa hyödynnetään Bi-Compound -teknologiaa. Kulutuspinnan ulkosivulla käytetään kumiseosta, jonka jäykkyys on mitoitettu antamaan maksimaalisen pidon kaarreajossa kuivalla alustalla. Kulutuspinnan sisäsivulla kumiseos on jäykempää, jolloin ohjaustarkkuus ja ajoneuvon hallinta ovat optimaaliset. 
  • High Molecular Chain: Michelin Pilot Sport Cup2 Connectissa käytetään uutta, “funktionaalisia elastomeerejä” sisältävää kumiseosta. Se on homogeeninen materiaali, jonka etuna on matala vierintävastus (pienempi polttoaineenkulutus) sekä tehokkaampi pito märällä alustalla, sillä seos sisältää enemmän hienojakoista silicaa (piidioksidia).
  • Track Longevity Technology 2.0: Renkaan ulkosivun olka-alue on vahvistettu, minkä ansiosta renkaan kulumiskestävyys rata-ajossa on entistä parempi. Sen ansiosta renkaan suorituskyky on parempi ja pysyy korkeatasoisena kierros toisensa jälkeen.  

Moninkertaista etua rata-ajoon
Edistyksellisen huipputeknologian ansiosta Michelin Pilot Sport Cup2 Connect korostaa ajokokemuksen nautittavuutta (optimoidun maakosketusalan antama ohjaustarkkuus ja pito). Lisäksi objektiiviselta kannalta uusi rengas antaa mitattavan edun: kymmenen ajetun kierroksen aika on 7.29 sekuntia(2) nopeampi kuin edeltävillä Michelin Pilot Sport CUP2 -renkailla. Ottamalla käyttöön Michelin Track Connect -sovelluksen, joka antaa olosuhteisiin nähden optimaaliset rengaspainesuositukset, kuljettaja voi ajaa jatkuvasti nopeammin niin, että 15 perättäisen kierroksen jälkeen voitetaan 7.40 sekuntia.

BMW M2 CS on ensimmäinen auto, joka saa ensiasennuksessa alleen Michelin Pilot Sport Cup2 Connect -renkaat (245/35 ZR19 (93Y) XL TL PILOT SPORT CUP 2 * DT1 eteen ja 265/35 ZR19 (98Y) XL TL PILOT SPORT CUP 2 * DT1 taakse). Tämä tarkoittaa samalla, että Michelin Pilot Sport Cup2 Connect on ensimmäinen Connect Ready(1) rengas, joka on saanut tyyppihyväksynnän ensiasennukseen.

Saatavilla myös jälkimarkkinoilla
Michelin Pilot Sport Cup2 Connect on saatavilla jälkimarkkinoilla 41 eri rengaskoossa (kattaa 95% markkinoista) 17-tuumaisista 21-tuumaisiin. Michelin Pilot Sport Cup2 Connect sopii valtaosaan markkinoilla olevista 200 – 750 hevosvoimaisista urheiluautoista. Se on oivallinen rengas niin aloittelevalle kuin kokeneellekin rata-autoilijalle, sillä rengas antaa turvallisen mahdollisuuden parantaa kierrosaikoja ja kohentaa omaa ajokokemusta radalla.

Lähde: News Cision


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Rinki ekopiste – Kierrätä helposti

Rinki ekopiste on kätevä tapa kierrättää lasi-, metalli- ja kartonkipakkauksia. Ekopisteitä löytyy ympäri Suomen ja ne ovat avoinna ympäri vuorokauden. Voit kätevästi viedä kierrätettävät pakkausmateriaalit lähimpään Rinki ekopisteeseen ja tehdä näin ympäristöteon helposti ja nopeasti.

Tampuuri – Kiinteistöhallinta helposti

Tampuuri on moderni kiinteistöhallinnan ohjelmisto, joka tekee kiinteistöjen hallinnasta helppoa ja vaivatonta. Ohjelmistolla voi hallita asuntoja, vuokralaisia, laskutusta, huoltoja ja paljon muuta. Tampuurin käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja ohjelmisto skaalautuu niin pienille kuin suurillekin kiinteistöyhtiöille. Tampuuri mahdollistaa kiinteistöjen hallinnan tehokkaasti ja ajantasaisesti, jolloin kiinteistön omistajien ja vuokralaisten arki sujuu vaivattomasti.

Suomen luonto – Kauneutta ja monimuotoisuutta

Suomen luonto on tunnettu kauneudestaan ja monimuotoisuudestaan. Maamme tarjoaa upeita maisemia aina rannikon kallioilta Lapin tuntureille asti. Suomen lukuisat järvet, joet ja metsät houkuttelevat luonnonystäviä ympäri maailmaa. Suomen luonto on myös koti monille uhanalaisille eläin- ja kasvilajeille, kuten saimaannorpan ja sudenkorennon. Suomen luonto on tärkeä osa suomalaista identiteettiä ja se tarjoaa meille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia kauneudesta ympärillämme. Onkin tärkeää suojella ja vaalia Suomen luontoa tuleville sukupolville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *