Vianor haluaa helpottaa autoilijoiden arkea neljällä konkreettisella asiakaslupauksella, jotka tekevät autoiluun liittyvistä asioista helpompia ja vaivattomampia. Jatkossa esimerkiksi renkailla on 30 vuorokauden vaihto-oikeus ja määräaikaishuoltoon sisältyy tiepalvelu.

”Renkaissa on isojakin eroja, eikä esimerkiksi renkaan ajotuntuma ja turvallisuus näy päällepäin. Meiltä saa aina tarvittaessa apua rengasvalintaan, mutta jos renkaat eivät tästä huolimatta tunnukaan hyviltä, ne voi vaihtaa 30 vuorokauden sisällä ilman asennuskuluja,” kertoo Vianorin kuluttajakaupan johtaja Vesa Laitinen.

Vianorin 30 vuorokauden tyytyväisyystakuu rengasostoihin on alalla ainutlaatuinen. Mielenrauhaa ostoksiin tuo myös lupaus huolettomasta maksusta, joka sisältää yksityisasiakkaille 12 kuukautta aidosti korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin.

Monelle renkaat, vanteet tai huolto on iso hankinta. Pelivara maksun suhteen helpottaa näiden välttämättömien hankintojen tekemistä erilaisissa elämäntilanteissa,” Laitinen pohtii.

Hinnoittelu myös on läpinäkyvää niin, että yllättäviä lisäkuluja ei tule. Esimerkiksi renkaiden pakollinen kierrätysmaksu sisältyy Vianorilla aina valmiiksi hintaan, ja tuotteet ovat verkkokaupassa samanhintaisia kuin palvelupisteissä.

Tiepalvelu takaa, ettei matka katkea huoltovälin aikana

Vianorin autohuollon liikkumisturva tuo ennakoitavuutta tilanteeseen, jossa auto on huollon vuoksi pois käytöstä: jos sovitut huoltotyöt eivät valmistu sovitussa ajassa, asiakas saa sijaisauton veloituksetta käyttöönsä. Huoltotyöllä ja varaosilla myös on 12 kuukauden takuu ilman kilometrirajaa, kunhan auto ei ole ammattikäytössä.

Vianorilla tehtyyn määräaikaishuoltoon sisältyy lisäksi aina tiepalvelu. Jos matkasi keskeytyy yllättäen, saat nopeasti ja ilmaiseksi apua tien päällä mihin kellonaikaan tahansa. Tiepalvelu on voimassa siihen asti, kun auton seuraava määräaikaishuolto on ajankohtainen,” Laitinen kertoo.

Turvaa verkko-ostoksiin ja parempaa palvelua

Sopivien renkaiden valinta ei välttämättä ole yksinkertaista. Vianorin palvelutakuu lupaa, että asiantuntijat ovat tavoitettavissa helposti ja nopeasti, jos jokin renkaisiin tai huoltoihin liittyvä asia askarruttaa.

”Meiltä saa henkilökohtaista palvelua niin, että jokaiselle löytyy tarpeeseen ja budjettiin sopivat tuotteet ja palvelut. Call centerimme palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi vastaamme meille tuleviin tarjouspyyntöihin ja asiakaspalautteisiin viimeistään seuraavana työpäivänä,” Laitinen lupaa.

”Myös renkaiden ostaminen siirtyy koko ajan vahvemmin verkkokauppaan. Vianorin verkkokaupasta saat lisävarmuutta ostoksiin, sillä verkkokaupan chat auttaa tarvittaessa tuotevalinnassa, ja jos verkkokaupastamme ostetut tuotteet eivät olekaan sopivat, niiden palauttaminen tai vaihtaminen on helppoa.”

Tieturvallisuuden parantaminen osana päivittäistä toimintaa

Palvelutakuu pitää sisällään myös tieturvallisuuteen liittyvistä asioista huolehtimista. Asiakkaiden renkaat mitataan aina digitaalisesti käynnin yhteydessä, ja renkaiden kunnosta saa maksuttoman raportin sähköpostiin. Myös renkaiden jälkikiristys on tehty vaivattomaksi.

”Turvallisen ajomatkan varmistamiseksi suosittelemme aina renkaanvaihdon jälkeen jälkikiristystä. Jotta se olisi mahdollisimman helppoa, Vianorista saa ilmaisen jälkikiristyksen ilman ajanvarausta,” sanoo Laitinen.

Vianorin asiakaslupaukset:

  • 30 vrk tyytyväisyystakuu – Kokeile renkaita ilman riskiä
  • Autohuollon liikkumisturva – Laadukas autohuolto lisäturvalla
  • Huoleton maksu – Aina läpinäkyvä hinnoittelu ja joustavat maksuehdot
  • Palvelutakuu  Asiantuntija tavoitettavissa helposti ja nopeasti

Lähde: News Cision


Muuta luettavaa:

Taloudenhallintaan apua ja uusia ajatuksia

Lainamarkkinat ovat myös laajentaneet palveluitaan, ja kuka tahansa meistä aikuisista voi hakea lainaa netistä yhdestä palvelusta ja saada vastauksena useamman lainatarjouksen. Toisaalta myös lukemalla voi oppia lisää historiasta, jonka kautta kuitenkin lähes kaikki nykyajankin tapahtumat ovat selitettävissä. Ja jos sitten siitä talousrahasta jää ylimääräistä, niin ainahan naisena voi sitten shoppailla vaikka uusia vaatteita. Taloudenhallinnan ajatusten mukana tulevat helposti suunnitelmiin myös kierrättäminen ja oma hiilijalanjälki, kysymyksiä, joita pitää silloin tällöin miettiä. Taloudenasioita ajatellessa ja suunnitellessa voi vastaan tulla paljon termejä joista ei ole aiemmin kuullutkaan, kuten annuiteetti ja tasaerä. Tai voihan tilanne olla sellainenkin, että olet tilanteessa missä tarvitset apua toiselta, tai sinä olet se, joka antaa apuja arjen raha-asioiden hoitoon toisen puolesta.

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *