Tuulilasi 10/2023 -lehden testissä oli seitsemän uutta rengasta kokoluokassa 225/45 R17 eri valmistajilta. Testissä keskityttiin Pohjoismaiden teille suunniteltuihin renkaisiin. Lisäksi verrokkina oli yksi kahdeksan vuotta vanha rengas.

Tekniikan Maailma 18/2023 -lehden talvirengasvertailussa oli yhdeksän kitkarengasta ja kahdeksan nastarengasta kokoluokassa 205/55 R16. Verrokkina oli muun muassa leudompiin talviin suunniteltuja renkaita, kuluneita renkaita ja ympärivuotisia renkaita, joista kolme oli Continentalilta.

Molemmissa rengasvertailussa testattiin ajettavuutta, jarrutusta ja kiihdytystä erilaisissa olosuhteissa: jäällä ja lumessa sekä märällä ja kuivalla asfaltilla. Lisäksi arvioitiin melua ja Tekniikan Maailman testissä myös taloudellisuutta.

VikingContact 7 toimii kaikissa olosuhteissa

Tuulilasin testissä Continentalin VikingContact 7 sijoittui ykköspaikalle. Testin mukaan renkaan suorituskyky on huippuluokkaa ja se toimii kaikissa olosuhteissa erinomaisesti. ”Conti säilyttää ohjautuvuutensa oli jääpinnan kaarre sitten kuinka tiukka tahansa.”

Kiitosta tuli ajamisesta niin lumipinnalla kuin asfaltilla. ”Kun on melkein kaikissa osakokeissa kolmeen parhaan joukossa, niin piikkipaikka ei ole yllätys.”

LÄHDE: Tuulilasi 10/2023

VikingContact 7 pitää jäällä ja lumella

Tekniikan Maailman testissä VikingContact 7 nousi kärkeen tasapisteissä Goodyearin kanssa. Rengas sai kiitettävät arvosanat sekä jäällä että lumella ajamisesta. Täydet kympit ropisivat jarrutuksesta, kiihdytyksestä ja käsittelystä lumella.

Testitulosten perusteella ”Continental on jäisellä tiellä hieno kitkarengas. Sen jarrutuspito on hyvä, ja rengas on helppo hallittava eri ajotilanteissa. Nopeissa väistöissäkin Continentalin ohjautuvuus säilyy hyvänä.” Lumella Continentalin ohjaustuntuma koettiin tarkaksi ja käytös varmaksi.

Myös nastarenkaiden puolella tuli menestystä: Continental IceContact 3 sijoittui kärkeen kakkostilalle liki tasapistein voittajan kanssa. Lumella rengas nousi testin ykköseksi ja sai hyvät arviot ajettavuudesta niin jäällä kuin märällä ja kuivalla tiellä.

LÄHDE: Tekniikan Maailma 18/2023

Kuva: Continental


Muuta mielenkiintoista

Samsung Galaxy SmartTag2 – helppo tapa pitää arvoesineet paikannettuina

Samsung Galaxy SmartTag2 tuo Galaxy SmartTag -sarjaan parannuksia, joiden avulla on aiempaa helpompi paikantaa tärkeiden esineiden sijainti. Muotoiluun ja käytettävyyteen tehdyt päivitykset tekevät laitteesta entistä monikäyttöisemmän. Galaxy SmartTag2 hinta on 39,90 €, jonka lisäksi saatavilla on myös neljän kappaleen pakkaus, joka sisältää laitteet molemmissa väreissä, hintaan 129,90 €.

Ovatko luonteistuotteet sinulle tuttuja?

Luontaistuotteet ovat tuotteita, jotka on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita. Ne voivat olla esimerkiksi vitamiineja, mineraaleja, yrttejä tai muita luonnonaineita. Luontaistuotteiden käyttö perustuu usein perinteisiin ja kansanlääkintään, ja ne ovat olleet osa ihmiskunnan terveydenhoitoa tuhansia vuosia. Vaikka monet luontaistuotteet ovat peräisin perinteisistä hoitomuodoista, nykypäivänä niitä tutkitaan tieteellisesti ja niiden tehoa ja turvallisuutta arvioidaan kliinisissä kokeissa.

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Pelihahmot: Tarinoidensankarit

Pelihahmot ovat videopelien sielu, tuoden tarinat ja seikkailut eloon. Nämä hahmot voivat olla sankareita, antisankareita tai monimutkaisia hahmoja, jotka herättävät tunteita pelaajissa. Heidän persoonallisuutensa, ulkonäkönsä ja taitonsa luovat yhteyden pelaajiin, syventäen pelikokemusta. Pelihahmot voivat toimia inspiraationa ja opettaa arvokkaita elämänopetuksia. Niinpä he ovat olennainen osa videopelien vetovoimaa ja merkitystä pelaajille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *