Tekniikan Maailma 18B/2022 -lehden talvirengasvertailussa oli yhdeksän kitkarengasta ja yhdeksän nastarengasta kokoluokassa 205/55 R16 eri valmistajilta. Lisäksi mukana oli verrokkina kaksi leudompiin talviin suunniteltua rengasta – molemmat Continentalilta.

Tekniikan Maailman rengasvertailussa testattiin jarrutusta, kiihdytystä, käsittelyä ja ajettavuutta erilaisissa olosuhteissa: jäällä ja lumessa sekä märällä ja kuivalla asfaltilla. Lisäksi tarkasteltiin vierintävastusta, melua ja taloudellisuutta.

Tekniikan Maailman testi korostaa renkaiden turvallisuutta, mikä tarkoittaa ominaisuuksien painotusta kaikkein hankalimmissakin olosuhteissa.

Continental on erinomainen jäällä ja lumella

Continentalin VikingContact™ 7 kitkarengas on pitänyt paikkansa rengastestien kärkikahinoissa vuodesta 2018 lähtien.

Tekniikan Maailman testissä VikingContact™ 7 sai kiitettävät arvosanat mm. jäällä ja lumella ajamisesta.

Testitulosten perusteella Continental on jäällä erinomainen kitkarengas: ”Rengas ohjautuu tarkasti ja yllätyksettömästi pidon rajalla. Raja on myös helppo tuntea eikä takarenkaiden pito irtoa väistöissä.”

Niin ikään lumella ”Continental on tunnokas, ja hallinta on helppo säilyttää kaikissa ajotilanteissa.” Lisäksi testituloksissa kiitettiin VikingContact™ 7:n matalaa vierintävastusta ja olematonta melua.

LÄHDE: Tekniikan Maailma 18B/2022.


Muuta luettavaa muualta

Urheilusta ja sen seuraamisesta

Muistatko vielä Tukholman Globenin, se on nykyään Avicii Areena. Tai mitä tapahtui juuri Lahdessa, kun Red Bull juoksutapahtuma valtasi Lahden suurmäen? Nykyään tapahtumia on entistä enemmän ja valikoimat sen kun laajenevat – kiitos pitkälti aikuisten lisääntyvän vapaa-ajan ja nousseen elintason. Vai olisiko sittenkin Golf se sinun valintasi, ja sitä auttamassa ovat sitten erilaiset Golf-videot. Tässä kaikessa kehityksessä ja lisääntyneessä tarjonnassa myös vastuullisuus (sustainability) on noussut aivan uusiin otsikoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *