Nokian Renkaisiin kuuluva Levypyörä on saavuttanut tärkeän merkkipaalun työturvallisuudessa: yhtiössä on mennyt vuosi ilman poissaoloon johtaneita työtapaturmia. Levypyörä liittyi Nokian Renkaisiin yrityskaupan myötä elokuussa 2019.

”Alussa tilanne oli se, että yhtiö oli työturvallisuuden tasossa ”tarkkailuluokalla”. Työturvallisuuden parantaminen oli ensimmäisiä asioita, joihin panostettiin, ja Levypyörän väelle annettiin todella paljon valmennusta ja kannustusta. Kaikessa tekemisessä turvallisuus on nyt ykkösprioriteetti. Tästä kuuluu kiitos koko henkilöstölle,” Levypyörän toimitusjohtaja Pasi Antinmaa kertoo.

”Onnittelut koko Levypyörän väelle! Levypyörällä on tehty hienoa työtä turvallisuuden suunnan muuttamisessa. Vuosi ilman onnettomuuksia on erinomainen osoitus siitä, että Nastolassa ollaan tosissaan kiilaamassa Suomen metalliteollisuuden eliittiin työturvallisuusasioissa,” Nokian Renkaiden työturvallisuusjohtaja Jukka Rikkinen sanoo.

Nokian Renkaiden konsernin tavoitteena on vähentää poissaoloihin johtavia työtapaturmia 20 % vuosittain. Koko konsernin työtapaturmia kuvaava LTIF-luku oli vuonna 2019 4,3 (tapaturmia / miljoona työtuntia), joten vuodesta 2015 se on laskenut 69 %. Levypyörän luvut mukaan laskettuna LTIF oli 5,0. Hyvä kehitys on jatkunut, ja seuraava välitavoite on 4,5 tapaturmaa miljoonaa työtuntia kohti.

”Kehitys on ollut huimaa. Kun turvallisuuden parantaminen on kaikkien yhteinen päämäärä, on kehitys myös kestävällä pohjalla ja uskon sen jatkuvan myös tulevina vuosina. Turvallisuus on valinta, kuten Nokian Renkaiden turvallisuussloganissa sanotaan!”, Jukka painottaa.

Lähde: news cision


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Junat Kartalla-sovelluksella näet junat kartalla realiaikaisesti

Junat Kartalla -sovelluksella käyttäjä voi seurata koko Suomen junaliikennettä. Nimensä mukaisesti sovellus näyttää kullakin hetkellä liikkeellä olevat junat kartalla, jolloin oman junavuoron ajantasaisen sijainnin tarkistaminen on helppoa.

Somemarkkinointi – tavoita asiakkaasi sosiaalisessa mediassa

Somemarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa asiakkaat sosiaalisen median kanavissa. Somemarkkinoinnin avulla yritykset voivat lisätä brändin näkyvyyttä, luoda vuorovaikutteista sisältöä ja tavoittaa uusia asiakkaita. Somemarkkinoinnin avulla voidaan myös rakentaa yhteisöllisyyttä ja asiakassuhteita. Somemarkkinointi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, mutta menestyminen vaatii kohderyhmän tuntemusta ja jatkuvaa sitoutumista. Kun somemarkkinointi on toteutettu oikein, se voi tuoda merkittäviä tuloksia ja kasvattaa yrityksen myyntiä ja brändin arvoa.

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon hankkimista varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *