Audi luottaa jälleen Goodyeariin yhden lippulaivasähköautonsa varustamisessa. Audi e-tron -katumaastureissa on käytetty Goodyearin renkaita alkuperäisvarusteena vuodesta 2019 alkaen. Nyt Audin uusi gran turismo -sukupolvi, Audi e-tron GT, varustetaan 21-tuumaisilla Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 -renkailla.

”Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 lanseerattiin vuonna 2019 ja siinä on Goodyearin uusinta teknologiaa”, sanoo Goodyearin Hans Vrijsen, Managing Director of Consumer Original Equipment EMEA, ja jatkaa: ”se soveltuu ihanteellisesti Audi e-tron GT:n kaltaisen suorituskykyisen ja kestävän auton vaatimuksiin”.

Audi e-tron GT on sähköauto, jossa yhdistyvät urheilullisuus, mukavuus ja kestävyys. Siinä on sähkömoottori sekä etu- että taka-akselilla, ja urheilullisimman RS e-tron GT -version 475 kW:n teho kiidättää auton nollasta sataan 3,3 sekunnissa. Sähköinen quattro-neliveto välittää kaiken käytettävissä olevan väännön välittömästi kaikille neljälle pyörälle.

”Audi e-tron GT:n välitön teho ja suorituskyky vaativat Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 kaltaisen renkaan, jotta kuljettajat voivat saada parhaan mahdollisen ajokokemuksen”, Vrijsen jatkaa.

Goodyear on käyttänyt tässä äärimmäisessä kesärenkaassa innovatiivisia teknologioita, joilla on saatu aikaan huomattavia parannuksia Eagle F1 Asymmetric 5 märkäjarrutuksessa ja kuivakäsittelyssä ajomukavuudesta tai melutasosta tinkimättä.

Pyrkiessään optimoimaan renkaan suorituskyvyn Goodyear keskittyi sivuttaisvoimien aiheuttaman pintakuvion jouston vähentämiseen. Tämä tuottaa terävän, tarkan kaarreajon, paremman pidon ja tehon ja sulavan kiihdytyksen, jotka auttavat parantamaan kuivakäsittelyä. Myös ohjausvaste on parempi, mikä tuottaa varmuuden tuntua lisäävän ajokokemuksen.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 asennetaan Audi e-tron GT:n kumpaankin versioon koossa 265/35 R21 etuakselille ja koossa 305/30 R21 taka-akselille.

”Goodyearille on ylpeydenaihe edistää yhteistyötämme Audin kanssa, joka on sähköautoilun kentän johtavia valmistajia. Samalla otamme jälleen yhden askeleen kohti sähköautojen moninaiset vaatimukset täyttävien renkaiden kehityksen johtoasemaa”, Vrijsen jatkaa.

Lähde: MyNewsDesk


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Oletko tutustunut YouTube-markkinointiin?

YouTube-markkinointi on tehokkainta silloin, kun tavoitat kohdeyleisösi. Käytä YouTube-mainontaa ja hyödynnä YouTube Ads -mahdollisuutta, jotta voit tavoittaa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita brändistäsi ja sen tarjoamista palveluista. Voit myös hyödyntää yhteistyötä muiden YouTube-vaikuttajien kanssa, jotka tavoittavat samanlaisen kohdeyleisön.

Koiran eroahdistus

Koiran omistajalta vaaditaan pitkäjänteisyyttä silloin, kun koira kärsii eroahdistuksesta. Yksin jäätyään koira haukkuu, tuhoaa kodin irtaimistoa, ulvoo tai saattaa tehdä tarpeitaan sisälle silloin kun se on eroahdistunut. Omistaja voi olla koiran haukkumisesta tietämätön, ellei naapuri huomauta siitä. Koiran eroahdistus on harmillista ja sen syynä voi olla myös jokin sairaus, joten ennen hoidon aloittamista on varmistuttava siitä, että koira on terve. 

Kun koira ei syö – mikä voisi olla vikana?

Mikä vikana kun koira ei syö ja mikäli koiran ruokahalu on kadoksissa pitemmän aikaa, on syytä tarkistaa koiran terveydentila. Useat sairaudet, närästys ja erilaiset kiputilat oireilevat usein syömättömyydellä tai heikolla ruokahalulla. Joskus yksittäinen oire voi olla ainoa vihje omistajalle siitä, ettei koiralla ole kaikki hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *