Tekniikan Maailman vertailussa oli mukana yksitoista eri valmistajien kesärengasta kokoluokassa 225/45 R17. Vertailuun valikoitiin normaaliin ajamiseen ja tavalliseen perheautoiluun tarkoitettuja renkaita nopeusluokissa W ja Y.

Pisteitä jaettiin osa-alueilla jarrutuspito märällä ja kuivalla pinnalla, ajettavuuspito märällä, vesiliirto suoralla, ajo-ominaisuudet märällä ja kuivalla, melu, mukavuus sekä vierinvastus.

Continental PremiumContact™ 6 keräsi täysiä kymppejä ja kiitettäviä arvosanoja niin märällä kuin kuivalla pinnalla. Testaajien mukaan Continental on kuivalla pinnalla vertailun ykkönen: ”jarrutuspito on hieno ja ajettavuus oppikirjasta”. Märällä pinnalla ajosta pisteitä ropisi erityisesti ”upeasta pidosta ja helposta hallittavuudesta kaikissa ajotilanteissa”. Kiitosta tuli myös renkaan hiljaisuudesta.

Kärkipaikka jaettiin lopulta tasaisesti neljän renkaan kesken. Täyteen viiteen tähteen ja arvosanaan 8,9 ylsivät Continental PremiumContact™ 6:n kanssa Goodyearin, Michelinin ja Nokian testirenkaat.

LÄHDE: Tekniikan Maailma 6/2022 kesärengasvertailu / Mynewsdesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.